Om oss

KLÄDER FÖR BERGET SEDAN 1983

Tierra var med på den första helsvenska expeditionen till Mount Everest. Vi var med Ola Skinnarmo till Nordpolen. Och vi har varit med på ytterligare tusentals små och stora äventyr genom åren. I över 30 år har vi vetat hur man gör tekniska kläder som håller dig torr, varm och bekväm. Nu jobbar vi för att utveckla framtidens tekniska kläder, genom att hitta nya material och lösningar som är hållbara både för oss användare och planeten. Så att vi kan vara ute. Länge. För alltid.

Våra kläder utvecklas genom ständiga äventyr - genom våra och andras erfarenheter. Tierra Test Team och svenska Alpina Fjällräddningen är exempel på ovärderliga produkttestare och användare av Tierras kläder.

>> No-Fuss-Design

Vi strävar efter att inspirera våra användare att ta sig ut och utforska, oavsett om det är i din lokala skog eller topparna av Anderna. Viktigt i båda fallen är att du kan lita på att kläderna fungerar bra och länge. Det här uppnår vi genom att använda beprövade lösningar, hållbara konstruktioner, de bästa tillgängliga materialen, en perfekt passform och inga onödiga snittlinjer. Att förlänga livslängden på våra kläder betyder också att du inte behöver köpa nya lika ofta, det ser vi som ett av våra största bidrag till att minska miljöpåverkan. Och detta är vad vi på Tierra kallar No-Fuss-Design.