Kontakta oss

KUNDTJÄNST

Vår kundtjänst finns alltid tillgänglig för att svara på dina frågor angående vår webbutik, på engelska eller svenska. Om du har frågor och inte kan hitta svaret du behöver på sidan Vanliga frågor och svar, kan du kontakta Tierras kundtjänst via telefon, e-post eller genom att fylla i formuläret nedan.Om frågan eller ärendet är brådskande bör du inte skicka e-post, utan istället kontakta oss via telefon.Hjälp oss att hjälpa dig genom att ge oss så detaljerad information som möjligt. Ta med all relevant information: artikelnamn, artikelnummer, ordernummer, datum och så vidare.

| TELEFON

Du kan ringa oss på 08-545 186 89. Tierra kundtjänst kan svara på frågor måndag till fredag 09:00 till 17:00 (CET).

| MAIL

Du kan använda formuläret nedan eller maila oss på customerservice@tierra.se


ALLMÄNNA FRÅGOR

Om du har frågor som inte är relaterade till Tierras webbutik, vänligen skicka ett mail till support@tierra.se. Här kan du få svar på frågor gällande Tierras produktsortiment, sponsring, jobbmöjligheter, återförsäljare och så vidare.


PRESS

Tillhör du media och har frågor, behöver högupplösta bilder eller vill få hjälp att komma i kontakt med rätt person på Tierra, vänligen kontakta Malin Österberg på malin.osterberg@tierra.se.


POLICY FÖR OOMBEDDA FÖRSLAG

Vi vill alltid att ni ska höra av er. Vi värdesätter era synpunkter på våra produkter och tjänster. Företagets policy tillåter oss dock inte att ta emot förslag på produkter utöver de förslag vi själva har begärt.Syftet med denna policy är att undvika eventuella missförstånd som kan uppstå om projekt som utvecklas internt hos Tierra påminner om någon annans idé. Vänligen skicka oss därför inte några produktförslag eller bilder som vi inte har bett om.Om du av någon anledning skickar oss oombedda förslag eller bilder kommer de inte att betraktas som konfidentiella, och vi är inte ansvariga för eventuell användning eller offentliggörande av förslagen eller bilderna.


Kontakta oss

Skicka ett mail till oss

* Obligatoriska fält