loader
New Colour
Proceed Shorts

T1032200

Proceed Shorts

1 299,00 kr

colorlabel:

  •   Please select a size
1 299,00 kr

Share This Page

Beskrivning

Fodrade shorts som värmer där du behöver

Proceed Shorts är ett par fodrade shorts som värmer där du behöver det som mest samtidigt som de tar mindre plats och ger mer rörelsefrihet än ett par byxor. Slitstarka och tillverkade i återvunnen polyester. Fodrade i Primaloft® Silver Eco med egenskaper som efterliknar dunets och ger mycket värme i förhållande till sin vikt.

Med resår i midjan och hellånga tvåvägsdragkedjor längs låren är shortsen smidiga att dra över skalbyxorna vid vila. Shortsen väger lite och tar mycket liten plats i packningen vilket gör dem till ett perfekt förstärkningsplagg för alla utomhusaktiviteter.

  • Värmande och vattenavvisande.
  • Slitstark.
  • Lätt och packbar.
  • Resår i midja.
  • Hellånga tvåvägsdragkedjor längs låren.
  • Bluesign®-certifierat material.

Rekommenderad aktivitet: Skidor, vandring, isklättring, topptur och friluftsliv.

Material:
Fodrad med Primaloft® Silver Insulation Eco, ett återvunnet material som är mycket komprimerbart samt har en mjuk känsla som efterliknar dunets. Fodringen är vattenavvisande och ger omedelbar värme utan bulk och håller dig varm även i vått väder.

Bluesign® garanterar
Bluesign® garanterar dig att hela tillverkningsproduktionen, från textiltillverkning till färdig produkt tar hänsyn till miljön utifrån bl.a. hälsa, vattenåtgång och luftutsläpp. Produkter med Bluesign-certifierat material innehåller endast komponenter som är mindre ofarliga för människor och miljö.

specifikationer
Weight 235
Layer Isolering
Material Main Fabric: Recycled polyester - 100% Polyester, Flour Carbon Free DWRFilling: Primaloft Eco - 100% Polyester, 60g Lining: Recycled polyester - 100% Polyester
Frakt & retur