loader
New Colour
Rista Scarf

T1095900

Rista Scarf

499,00 kr

colorlabel:

  •   Please select a size
499,00 kr

Share This Page

Beskrivning

Värmande halsduk av nytt material stickat i Sverige

Rista 3D Knit Scarf är en skön stickad halsduk som ger dig extra värme i vinter. Halsduken är en del av vår nya Rista-serie som i sin tur är resultatet av vår strävan efter att hitta ett hållbart alternativ till den klassiska fleecen. Genom avancerad 3D-stickning har vi lyckats ta fram helt nytt material tillsammans med vår stickare i Gällstad utanför Borås. Ett tyg som binder mycket luft, likt en borstad fleece, utan att bidra till spridningen av mikroplaster.

Ytan är av merinoull, insidan av supertunt mjukt polyestergarn från Primaloft. Mellan de två ytorna har vi skapat hexagonformade luftfickor. Primaloften kommer alltid hålla insidan torr, luftfickorna kommer ge extra värme utan någon adderad vikt och merinoullen balanserar hur snabbt fukt transporteras för att hålla en behaglig temperatur. Rista 3D Knit Scarf kombineras med fördel med den värmande Rista 3D Knit Jacket.

LÄS HELA HISTORIEN OM RISTA HÄR ››

  • Mjuk och värmande samtidigt som vikten hålls nere.
  • Hexagonmönstrad yta.
  • Ribbstickade avslut.
  • Tyget är stickat i Sverige.
  • Unikt material.

Rekommenderade aktiviteter: cityliv, vardagsutflykt

Material: En kombination av merinoull, tunt garn och luftfickor 
Vad händer om vi försöker stänga in luft med hjälp av merinoull och supertunt polyestergarn från Primaloft? Vi får den unika Rista 3D Knit. Ytan är av merinoull och insidan av mjukt och extremt hydrofobt garn från Primaloft. Mellan de två ytorna finns hexagonformade luftfickor som skapar ett isolerande luftlager vari fukten kan transporteras. Tyget är utvecklat och stickat i Sverige.

specifikationer
Weight 190
Layer Accessoarer
Green Choice Ja
Frakt & retur