loader
Ny!
New Colour
Rista Tube

T1096600

Rista Tube

299,00 kr

colorlabel:

  •   Please select a size
299,00 kr

Share This Page

Beskrivning

Håll halsen varm med svensk hållbar innovation

En värmande halstub stickad i Sverige med unik 3D-stickteknik. Mjuk och fukttransporterande insida med merinoull på utsidan. Gjord av samma material som vår Rista-tröja som är ett hållbart alternativ till den klassiska fleecen.

  • Värmande halsduk i tubformat
  • Mjuk och fukttransporterande
  • Hexagonmönstrad yta
  • Unikt material som inte släpper ut mikroplaster såsom exempelvis en borstad fleece gör
  • Tyget är utvecklat och stickat i Sverige, tuben ihopsydd i Estland
  • Mulesingfri merinoull

Storlekar: onesize
Vikt: 100 gram
Lager: mellanlager

MATERIAL
Yta av merinoull och insida av mjukt och extremt hydrofobt garn från Primaloft. Mellan de två ytorna hexagonformade luftfickor som skapar ett isolerande luftlager vari fukten kan transporteras. Tyget är utvecklat och stickat i Sverige.


LÄS MER
Ristatyget är resultatet av vår strävan efter att hitta ett hållbart alternativ till den klassiska fleecen. Genom avancerad 3D-stickning har vi lyckats ta fram helt nytt material tillsammans med vår stickare i Gällstad utanför Borås. Ett tyg som binder mycket luft, likt en borstad fleece, utan att bidra till spridningen av mikroplaster. 


Ytan är av merinoull, insidan av supertunt mjukt polyestergarn från Primaloft. Mellan de två ytorna har vi skapat hexagonformade luftfickor. Primaloften kommer alltid hålla insidan torr, luftfickorna kommer ge extra värme utan någon adderad vikt och merinoullen balanserar hur snabbt fukten transporteras för att hålla en behaglig temperatur.

specifikationer
Weight 100
Layer Isolering
Green Choice Ja
Frakt & retur