Information om COVID-19

Hej Tierra-vänner

 

Precis som er tar vi rådande situation väldigt alvarligt och har anpassat våra personalrutiner och affärsaktiviteter för att minimera fortsatt spridning av COVID-19. Vi följer utvecklingen och anpassar oss efter de lokala åtgärder som det beslutas om.

 

På Tierra känner vi ett starkt ansvar för att våra kunder, anställda, producenter och distributörer gör allt de kan för att platta ut kurvan av coronavirusets spridning och på så sätt lätta bördan för sjukvården och samhället.

 

Vi har full tilltro för beslut och regleringar som regeringen och folkhälsoinstitutet beslutar om. Ett eventuellt beslut om att stänga butiker i Sverige kommer inte att påverka vår

e-handel på www.naturkompaniet.se eller www.frilufsland.se.

Alla våra kunder är självklart välkomna till Tierras instagramkonto där vi kommer fortsätta att sprida kärlek och drömmar om framtida äventyr.

 

Vi är erfarna friluftsmänniskor och vana att anpassa oss efter föränderliga situationer. I brant bergsterräng och med hårt väder kan det ibland vara svårt att hålla humöret uppe, i sådana situationer är det viktigt att vara lojal och hjälpsam mot sina medmänniskor för att kunna ta sig till säkerhet.

 

Vi befinner oss i en situation som många aldrig trodde skulle inträffa. Vi hoppas att ni, era familjer, vänner och kollegor trots dessa exceptionella omständigheter mår bra.

 

Hälsningar från vännerna på Tierra

 

För pressfrågor, vänligen kontakta oss via mail: linus.meyer@tierra.se

Meddela gärna om du jobbar mot en deadline. Vi svarar så snabbt som möjligt.