Ett brev från Kina

Vår flitigaste användare?

By TIERRA

Glädje efter att ha bestigit ett av många bergspass på den tibetanska högplatån i Kina

Vi fick ett brev från Calle Wollgård som gjorde oss både imponerade och stolta:

”2014 genomförde jag ett projekt som gick ut på att cykla från Sverige till Thailand. En resa som tog cirka åtta månader att genomföra och där jag dagligen använde alltifrån mössa till regnbyxor från Tierra.

"Resan gick så pass bra att jag några år senare bestämde mig för att ge mig ut på ännu en cykeltur. Denna gång dubbelt så långt, det vill säga jorden runt."

Resan gick så pass bra att jag några år senare bestämde mig för att ge mig ut på ännu en cykeltur. Denna gång dubbelt så långt, det vill säga jorden runt. Då jag under första resan var väldigt nöjd med era produkter samtidigt som jag fascinerades över hur lite slitage de tycktes lida av bestämde jag mig för att ta med samma kläder även på denna tripp.

Och nu sitter jag här i en by i Kina efter att avverkat cirka 2 700 mil under 12,5 månaders tid där era produkter återigen används VÄLDIGT flitigt, det vill säga dagligen. Fortfarande ser de i princip ut som nya. Det slog mig just att det minsta ni förtjänar är ett kortare utlåtande från någon som faktiskt gett era produkter en rejäl match mot så väl natur, väder och vind.

"Och nu sitter jag här i en by i Kina efter att avverkat cirka 2 700 mil under 12,5 månaders tid"

Jag har ca 1,5 månad kvar innan jag kan säga att jag faktiskt cyklat jorden runt men jag skulle bli förvånad om era produkter plötsligt säckade ihop fullständigt.

Jag vill med detta mail rikta ett stort tack till er och det ni gör. Keep up the good work!”

– – –

Stort tack för brevet Calle.

Läs mer om äventyret (som nu är avslutat) och projektet The Happy World Tour som samlar in pengar till ett barnhem i Thailand, på thehappyworldtour.com och Instagram: @thehappyworldtour.

Byxorna som Calle cyklar i

"Efter att ha gömt våra cyklar i ett buskage längs den väg vi färdades på bestämde vi oss för att vandra upp till denna plats och där slå läger. Platsen är sydöstra Serbien, ett område som överraskade oss med vyer som dessa."

"En av alla svala dagar på den tibetanska högplatån. Vi slog läger för att kort senare få besök av den kraftigaste hagelstorm jag upplevt."