Re-Sorted Limited Edition

En kollektion gjord på överblivna rest-tyger

Enligt en rapport gjord av WWF utnyttjar mänskligheten idag 60% mer resurser än naturen har att erbjuda. Med andra ord innebär det att vi lever som att vi har 1,6 planeter till vårt förfogande.

På Tierra gör vi vårt bästa för att utveckla kläder på ett så hållbart sätt som möjligt, både genom att skapa kläder i hög kvalitet som håller länge, samt genom att använda oss av material som är så skonsamma för miljön som möjligt.

Men även om vi använder material med minsta möjliga miljöpåverkan går det fortfarande åt mycket energi och naturresurser att producera kläder.

I vår Re-Sorted kollektion har vi enbart använt oss av överblivna rest-tyger som annars hade slängts bort. På så sätt sparar vi inte bara på naturens resurser, det ger oss också möjlighet att skapa en begränsad upplaga kläder med ett annat utseende och karaktär än våra vanliga kollektioner.

 

Varje jacka har sin egen färgstarka  historia. Som en hyllning till detta har vi gett varje jacka ett unikt nummer.  På insidan av varje jacka ser du vilket nummer just din jacka har.

Hela Re-Sorted kollektionen hittar du här. 

 

 

 

 

 

 

 

Kollektionen